Hent Data/ MMS indstillingerHvordan opsætter jeg internet og MMS?

Vi giver dig mulighed for at opsætte internet på din telefon ved hjælp af følgende link, hvor du starter med at vælge din mobiltelefonproducent og model - Klik her

Du finder også information under menupunktet Hjælp til at opsætte internet og MMS - Klik her

Du kan også vælge at opsætte internet manuelt. Vi har to video tutorials, en til iPhone og en til Android.

Opsæt internet/MMS på iPhone

Opsæt internet/MMS på Android

 


For at kunne anvende datapakken skal du have en mobiltelefon med adgang til Internettet, et USB modem eller en PC/tablet med mulighed for isætning af SIM-kort.

Når du tilkøber en datapakke, vil den automatisk blive fornyet enten når pakken er opbrugt eller efter 30 dage. Du skal derfor aktivt framelde datapakke ved at sende en SMS med ”datakoden*stop” til 5010 f.eks. ”300mb*stop”.

Datapakken vil dog kun blive fornyet, hvis der er nok penge på din taletidskonto, er der ikke penge nok vil du blive takseret pr. MB. Datapakken vil forsøge at blive fornyet i 7 dage.

Du vil modtage en SMS-varsel, når vi har registreret, at du har 50 MB tilbage af din datapakke. Der skal være min. 5 kr. på din taletidskonto.

Datapakken kan ikke anvendes i udlandet. Du vil blive takseret til roaming priser, hvis du er tilmeldt roaming. Data forbrug i udlandet kan være meget dyrt!Dækning og hastighed

Lebara Mobile benytter Telenors netværk. Mobilt Bredbånds pakken kan ikke bruges i udlandet, bruger du Mobilt Bredbånd vil du blive takseret pr. MB.
Du har adgang til det mobile netværk med den bedst mulige hastighed. Vi understøtter ikke 4G på nuværende tidspunkt, dette kommer dog meget snart. Hastigheden på Mobilt Bredbånd kan variere fra område til område, og afhænger tillige af antal transmissioner (alm. mobilbrug) og antallet af samtidige brugere med Mobilt Bredbånd. Normalt vil du opleve downloadhastigheder på mellem 30% og 80% af den specificerede hastighed.

For at se hvordan dækningen er hvor du befinder dig, kan du klikke på dette link:


SE DÆKNING

Lebara skal hermed varsle prisændringer pr. 15.9.2014. Ændringer vedrører udvalgte produkter. Ændringer vil medføre en stigning på udvalgte priser fra 0,03 kr. til 1,00 kr.

*Pris profil Lebara Danmark + Norden udgår 15.9.2014. Vi anbefaler at du tilmelder dig automatisk optankning for at få de laveste priser i Danmark og til udlandet.