Særlige vilkår for roaming


Formålet med nærværende vilkår er alene at hjælpe og vejlede forbrugeren i overensstemmelse med gældende ret.

Såfremt dele af vilkårene måtte være i uoverensstemmelse med gældende ret, skal vilkårene forstås kun i overensstemmelse med gældende ret.

Husk også, at de almindelige vilkår gælder sammen med disse særlige vilkår for denne tjeneste, herunder er der oplysninger om klageprocedure og kundeoplysninger.

Du foretager tilmelding til roaming (brug af Lebara i udlandet) på www.lebara.dk. under "MitLebara". Roaming åbnes så snart Lebara har foretaget en almindelig kreditvurdering og der er tilmeldt et gyldigt betalingskort til roamingtjenesten. For at kreditvurderingen kan finde sted, skal ansøgere være fyldt 18 år og være registreret på en dansk adresse.

Ved bestilling og betaling af tilmeldingen til roaming stopper din frist til at fortryde aftalen, idet Lebara går i gang med at udføre bestillingen. Lebara forbeholder sig retten til at afvise ansøgning til roaming på baggrund af kreditvurderingen.

Afregning af roaming, foregår via det tilmeldte betalingskort. Du skal være opmærksom på, at du også betaler for at modtage opkald i udlandet, og i nogle tilfælde hvis der lægges en besked på din telefonsvarer.
Ved højt forbrug i udlandet forbeholder Lebara sig retten til at lukke for roaming. Dette er dog ingen garanti imod misbrug, og hvis du mister din telefon i udlandet, er det dit eget ansvar at kontakte os for at få SIM-kortet spærret.

For roaming priser og zoner se venligst www.lebara.dk/roaming.

Roaming taksering:

Hvis du er i EU eller i Norden og ringer til et nummer inden for EU eller Norden, så takseres du for minimum 30 sekunder, og efterfølgende pr. sekund for den resterende del af samtalen.

Hvis du er i EU eller i Norden og ringer til et nummer uden for EU eller Norden, takseres du pr. minut.

Hvis du er i EU eller i Norden og modtager et kald, takseres du pr. sekund.

Hvis du er uden for EU eller i Norden og modtager et kald, takseres du pr. minut.

Senest revideret 23. marts 2013