Særlige vilkår for  Taletidspakke

 

Formålet med nærværende vilkår er at hjælpe og vejlede forbrugeren i overensstemmelse med gældende ret.

Såfremt dele af vilkårene måtte være i uoverensstemmelse med gældende ret, skal vilkårene forstås kun i overensstemmelse med gældende ret. Der er en række betingelser, som du bedes læse igennem, men det reelle forhold er, at du som udgangspunkt selv har en telefon, og vi leverer telefonien så billigt, som vi overhovedet kan, og på lettest mulige måde for dig. Se også de almindelige forretningsvilkår, som supplerer disse vilkår om klageadgang og henvendelse til kundeservice på 50 10 10 10.

Nedenstående gælder for:
6 timers taletidspakke: 3 timer indland, 3 timer udland og 500 MB Data og Fri SMS
og
12 timers taletidspakke: 6 timer indland, 6 timer udland og 1 GB Data og Fri SMS

Indholdsfortegnelse:
1. Generelt
2. Hvad får du?
3. Hvordan gør du?
4. Følg dit forbrug
5. Gyldighed
6. Priser ved forbrug ud over taletidspakken
7. Alm. taletid og taletidspakke

1. Generelt
For at gøre fuld brug af taletidspakken – og også forbrug ud over pakken – skal der til hver en tid stå minimum 5 kroner indestående på kontoen, udover pakkens værdi.

2. Hvad får du?
Udland: Du får enten 3 timers tale eller 6 timers tale til udlandet (alt efter hvilken pakke du vælger). Disse timers tale kan bruges til at ringe til nedenstående lande.

Du kan ringe til følgende lande både fastnet & mobil: Bangladesh, Canada, Hong Kong, Indien, Kina, Macao, Malaysia, Pakistan, Polen, Singapore, Thailand, Tyrkiet og USA
Du kan kun ringe til fastnet til følgende lande: Argentina, Australien, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bermuda, Brasilien, Brunei Darissalam, Cambodja, Chile, Columbia, Costa Rica, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Indonesien, Iran, Irland, Island, Israel, Italien, Japan, Kroatien, Laos, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Mexico, New Zealand, Nigeria, Norge, Panama, Paraguay, Peru, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Syd Korea, Taiwan, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Venezuela, Vietnam og Østrig.

Alle lande som ikke er nævnt herover takseres i henhold til vores normale priser, som i perioder kan være kampagne priser. Du kan se vores priser her

Har du brug for at tale mere, end henholdsvis 3 og 6 timer, skal du tanke almindelig taletid på din taletidskonto. Så er du ikke begrænset til det indeholdte antal timer i pakken.

Danmark: Enten 3 eller 6 timers tale i Danmark. Gælder til danske numre til både fastnet og mobil, dog ikke til 900-numre og andre særnumre. Tale + SMS fra Lebara til Lebara tæller ikke med i de forbrugte antal SMS’er og minutter i taletidspakkerne. Derimod vil viderestilling, opkald til kundeservice og telefonsvarer blive trukket som en del af din taletidspakke. Hvis du har brug for at tale mere, end henholdsvis 3 og 6 timer, skal du tanke almindelig taletid på din taletidskonto. Så er du ikke begrænset til det indeholdte antal timer i pakken.

SMS: Fri SMS er omfattet af en Fair Usage Policy på max 5000 stk. pr. pakke i Danmark. Fri SMS gælder ikke indholdstakseret SMS’er, SMS i udlandet, samt SMS til udlandet. Se også punktet Generelt ovenfor.

Data: Der er indeholdt henholdsvis 500 MB eller 1 GB data i taletidspakken (alt efter hvilken pakke du vælger). Efter afsendelse af f. eks. en MMS kan du komme under minimumskravet på 5 kr. på din konto og derfor ikke have mulighed for at benytte den data der er indeholdt i din taletidspakke. Vi anbefaler derfor, for at du kan få det fulde udbytte af din pakke, at du tanker ekstra - enten ved at købe en voucher i en forretning eller ved at tanke på hjemmesiden.

3. Hvordan gør du?
For at kunne bruge vores taletidspakker skal du være kunde hos os og have et Lebara SIM-kort: Har du ikke allerede et SIM-kort, kan du bestille det gratis her.

Du kan købe vores taletidspakker online eller du kan købe dem hos en af vores mange forhandlere.
Online: Hvis du køber pakken via vores hjemmeside skal du være registreret med navn og adresse og have modtaget et password. Betaling vil ske med betalingskort og efter gennemført betaling vil den valgte pakke automatisk blive indsat på din taletidskonto. Du kan tilmelde pakken Automatisk optankning, så vil der automatisk blive indsat en ny pakke hver 30. dag. Denne service kan til enhver tid blive afmeldt igen, dog skal afmeldingen ske 24 timer, inden den næste betaling finder sted. Hvis du har automatisk optankning og tanker op med et andet taletidspakke, så afbestilles automatisk optankning.

Forhandlere: Du kan købe vores taletidspakker der, hvor du normalt køber din Lebara taletid. Taletidspakken fås dog ikke som fysisk skrabekort. Når du køber en taletidspakke, vil du få udleveret en kode på en bon, som du herefter skal indsætte ved at følge vejledningen på bonen. Når koden er brugt betragtes taletidspakken som aktiveret. Uanset hvordan du indsætter din taletidspakke vil du modtage en velkomst SMS. Din taletidspakke er dog aktiv med det samme, og vi vil kun sende dig servicemeddelelser for at hjælpe dig med at få mest muligt ud din købte taletidspakke.

4. Følg dit forbrug
Du kan følge dit forbrug på MitLebara, hvis du har registreret dig online. På din forbrugsoversigt vil de opkald, SMS’er og data, der er indeholdt i din taletidspakke blive vist som normalt - dog med 0 kr. under pris. Det er grundet at der allerede er betalt for indholdet i pakkerne ved aktivering. Bemærk venligst: Der kan være forsinkelser i dit forbrug på vores hjemmeside, hvilket betyder, at oversigten ikke altid er helt opdateret.

5. Gyldighed
Din taletidspakke gælder i 30 dage fra aktivering. Ubenyttet taletid, SMS og data bortfalder, med mindre du har tanket en ny taletidspakke op inden gyldighedsperiodens udløb.
Du kan kun indsætte en taletidspakke ad gangen. Hvis du indsætter flere vil alle, undtagen den sidst indsatte blive annulleret.
6. Priser ved forbrug udover taletidspakken
Ved opkald og øvrigt forbrug ud over pakken, vil du blive takseret i henhold til den optankningsprofil som du har.
Ved opkald til udlandet udover de inkluderede timer og destinationer i pakken kan du se vores gældende priser her

Hvis du før taletidspakken har tilkøbt en datapakke vil den blive brugt efter det inkluderede data i taletidspakken. . Hvis ikke du tanker alm. taletid eller en ny taletidspakke efter gyldigheden er udløbet, er det ikke muligt for dig at fortage opkald, sende sms eller benytte data. Du kan stadig modtage opkald og SMS så længe dit nummer er gyldigt. Gyldigheden af dit nummer er i overensstemmelse med vores regler for nummer udløb.

7. Alm. Taletid og taletidspakke
Du kan sagtens benytte almindelig taletid samtidig med en taletidspakke og alle opkald og aktiviteter som ikke er omfattet af din taletidspakke vil blive trukket fra den almindelige taletid til vores normale priser i henhold til din optankningsprofil. Se priser her

Revideret 23. marts 2013.