Særlige vilkår for Country passes

Formålet med nærværende vilkår er at hjælpe og vejlede forbrugeren i overensstemmelse med gældende ret.

Såfremt dele af vilkårene måtte være i uoverensstemmelse med gældende ret, skal vilkårene forstås kun i overensstemmelse med gældende ret. Der er en række betingelser, som du bedes læse igennem, men det reelle forhold er, at du som udgangspunkt selv har en telefon, og vi leverer telefonien så billigt, som vi overhovedet kan, og på lettest mulige måde for dig. Se også de almindelige forretningsvilkår, som supplerer disse vilkår om klageadgang og henvendelse til kundeservice på 50 10 10 10.
 
Nedenstående gælder for:
Country pass – Vietnam
Country pass – Pakistan
Country pass – Tyrkiet

Indholdsfortegnelse:
1. Hvad får du?
2. Hvordan gør du?
3. Følg dit forbrug
4. Gyldighed
5. Priser ved forbrug ud over taletidspakken
6. Alm. taletid og taletidspakke


1. Hvad får du?
Efter valg af de 3 county pass får du 120 minutters tale, som du kan bruge til Vietnam, Pakistan eller Tyrkiet.
Ved hvert af de 3 country pass kan du også vælge at bruge de 120 minutter til følgende lande både mobil og fastnet: Belgien, Canada, Cypern, Nordcypern, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Holland Island, Irland, Italien, Luxembourg, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, USA og Østrig

Alle lande som ikke er nævnt herover takseres i henhold til vores normale priser, som i perioder kan være kampagne priser. Du kan se vores priser her

Har du brug for at tale mere og til andre lande, end de 120 minutter, skal du tanke almindelig taletid på din taletidskonto. Så er du ikke begrænset til det indeholdte antal timer i pakken.

Danmark: Opkald i Danmark er ikke indeholdt i de 120 minutter, og takseres derfor til vores normale priser.

Lebara til Lebara:
FRI SMS fra Lebara til Lebara: Fri SMS er omfattet af en Fair Usage Policy på max 3000 stk til en anden Lebara kunde pr. country pass. Gælder kun i Danmark.

Fri tale fra Lebara til Lebara: Fri tale fra Lebara til Lebara har en fair usage policy på 3000 minutter. Gælder kun i Danmark.

Data: Data er ikke inkluderet i country passene. Du kan derfor vælge at tilkøbe en datapakke eller betale pr. MB. For at kunne bruge data skal der stå minimum 5 kr. taletid på din taletidskonto.  Se mere om vores datapakker her (www.lebara.dk/mobilt-bredbaand)

2. Hvordan gør du?
For at kunne bruge vores country pass skal du være kunde hos os og have et Lebara SIM-kort: Har du ikke allerede et SIM-kort, kan du bestille det gratis her.
Du kan købe en af vores 3 country pass ved at sende en SMS til 5010, se nedenstående kode for hvert af de 3 country pass:

Country pass – Vietnam; SMS teksten VT120 til 5010
Country pass – Pakistan; SMS teksten PK120 til 5010
Country pass – Tyrkiet; SMS tekseten TR120

Du skal blot sørge for at taletidspakkens værdi står på din taletidskonto. Hvis ikke du har nok taletid på din konto, skal du købe almindelig taletid enten online eller hos en af vores forhandlere.

3. Følg dit forbrug
Du kan følge dit forbrug på MitLebara, hvis du har registreret dig online. På din forbrugsoversigt vil de opkald og SMS’er, der er indeholdt i din taletidspakke blive vist som normalt - dog med 0 kr. under pris. Det er grundet at der allerede er betalt for indholdet i pakkerne ved aktivering. Du kan også tjekke resterende minutter ved at ringe til 50 10 12 34 og taste 1. Bemærk venligst: Der kan være forsinkelser i dit forbrug på vores hjemmeside, hvilket betyder, at oversigten ikke altid er helt opdateret.

4. Gyldighed
Dit country pass gælder i 30 dage fra aktivering, herefter bortfalder ubenyttet taletid og SMS’er. Country passet vil automatisk blive fornyet når timerne er opbrugt eller efter 30 dage. Du skal derfor aktivt selv framelde country passet igen ved at sende en SMS med VT120*stop, PK120*stop eller TR120*stop til 5010, alt efter hvilket country pass du har købt. Country passet vil dog kun blive fornyet, hvis der er penge nok på taletidskontoen. Pakken vil forsøge at blive fornyet i 7 dage.

5. Priser ved forbrug udover taletidspakken
Ved opkald og øvrigt forbrug ud over pakken, vil du blive takseret i henhold til den prisprofil, som du har. (link www.lebara.dk/prisprofil)
Ved opkald til udlandet udover de inkluderede timer og destinationer i pakken kan du se vores gældende priser her

Hvis ikke du tanker alm. taletid eller et nyt country pass efter gyldigheden er udløbet, er det ikke muligt for dig at fortage opkald og sende SMS. Du kan stadig modtage opkald og SMS så længe dit nummer er gyldigt. Gyldigheden af dit nummer er i overensstemmelse med vores regler for nummer udløb.

6. Alm. Taletid og taletidspakke
Du kan sagtens benytte almindelig taletid samtidig med en taletidspakke og alle opkald og aktiviteter som ikke er omfattet af dit country pass vil blive trukket fra den almindelige taletid til vores normale priser i henhold til din prisprofil. Se priser her