Særlige vilkår for Taletidspakke

Formålet med nærværende vilkår er at hjælpe og vejlede forbrugeren i overensstemmelse med gældende ret.

Såfremt dele af vilkårene måtte være i uoverensstemmelse med gældende ret, skal vilkårene forstås kun i overensstemmelse med gældende ret. Der er en række betingelser, som du bedes læse igennem, men det reelle forhold er, at du som udgangspunkt selv har en telefon, og vi leverer telefonien så billigt, som vi overhovedet kan, og på lettest mulige måde for dig. Se også de almindelige forretningsvilkår, som supplerer disse vilkår om klageadgang og henvendelse til kundeservice på 50 10 10 10.
 
Nedenstående gælder for:
3 timers taletidspakke: 3 timer i Danmark eller til udlandet og 300 MB data og Fri SMS
og
10 timers taletidspakke: 10 timer i Danmark eller til udlandet og 1GB data og Fri SMS
og
15 timers taletidspakke: 15 timer i Danmark eller til udlandet og 2GB data og Fri SMS

Indholdsfortegnelse:
1. Hvad får du?
2. Hvordan gør du?
3. Følg dit forbrug
4. Gyldighed
5. Priser ved forbrug ud over taletidspakken
6. Alm. taletid og taletidspakke


1. Hvad får du?
Du får enten 3 timers tale, 10 timers tale eller 15 timers tale, som du kan bruge i Danmark eller til udlandet (alt efter hvilken pakke du vælger).
Du kan ringe til følgende lande både fastnet & mobil: Bangladesh, Belgien, Canada, Chile, Kina, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Hong Kong, Ungarn, Island, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Syd Korea, Letland, Litauen, Macao, Malaysia, Malta, Mexico, Holland, New Zealand, Nigeria, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Singapore, Spanien, Sverige, Thailand, Storbritannien, USA, Venezuela, Østrig
Alle lande som ikke er nævnt herover takseres i henhold til vores normale priser, som i perioder kan være kampagne priser. Du kan se vores priser her

Har du brug for at tale mere og til andre lande, end henholdsvis 3, 10 eller 15 timer, skal du tanke almindelig taletid på din taletidskonto. Så er du ikke begrænset til det indeholdte antal timer i pakken.
Danmark: Ved brug af timer på opkald i Danmark. Gælder til danske numre til både fastnet og mobil, dog ikke til 900-numre og andre særnumre.
Tale + SMS fra Lebara til Lebara tæller ikke med i de forbrugte antal SMS'er og minutter i taletidspakkerne. Derimod vil viderestilling, opkald til kundeservice og telefonsvarer blive trukket som en del af din taletidspakke. Hvis du har brug for at tale mere, end henholdsvis 3, 10 og 15 timer, skal du tanke almindelig taletid på din taletidskonto. Så er du ikke begrænset til det indeholdte antal timer i pakken.
SMS: Fri SMS er omfattet af en Fair Usage Policy på max 3000 stk. til andre udbydere og max. 3000 stk til en anden Lebara kunde pr. pakke i Danmark. Fri SMS gælder ikke indholdstakseret SMS'er, SMS i udlandet, samt SMS til udlandet. Se også punktet Generelt ovenfor.
Fri tale fra Lebara til Lebara: Fri tale fra Lebara til Lebara har en fair usage policy på 3000 minutter. Gælder kun i Danmark.
Data: Der er indeholdt henholdsvis 300 MB, 1 GB eller 2 GB data i taletidspakken (alt efter hvilken pakke du vælger).

2. Hvordan gør du?
For at kunne bruge vores taletidspakker skal du være kunde hos os og have et Lebara SIM-kort: Har du ikke allerede et SIM-kort, kan du bestille det gratis her.
Du kan købe vores taletidspakker ved at sende en SMS med teksten 3hours, 10hours eller 15hours til 5010, du skal blot sørge for at taletidspakkens værdi står på din taletidskonto. Hvis ikke du har nok taletid på din konto, skal du købe almindelig taletid enten online eller hos en af vores forhandlere. Du kan også i enkelte butikker købe taletidspakkerne som en e-voucher.

3. Følg dit forbrug
Du kan følge dit forbrug på MitLebara, hvis du har registreret dig online. På din forbrugsoversigt vil de opkald og SMS'er, der er indeholdt i din taletidspakke blive vist som normalt - dog med 0 kr. under pris. Det er grundet at der allerede er betalt for indholdet i pakkerne ved aktivering. Du kan også tjekke resterende minutter ved at ringe til 50 10 12 34 og taste 1. Bemærk venligst: Der kan være forsinkelser i dit forbrug på vores hjemmeside, hvilket betyder, at oversigten ikke altid er helt opdateret.

4. Gyldighed
Din taletidspakke gælder i 30 dage fra aktivering, herefter bortfalder ubenyttet taletid, data og SMS'er. Bruger du pakken inden de 30 dage vil du blive takseret pr. minut og pr. MB efter den prisprofil du har valgt. Du kan kun indsætte en taletidspakke ad gangen og du kan ikke købe en taletidspakke hvis du allerede har en datapakke.
Købt med SMS: Har du købt taletidspakken med SMS vil pakken automatisk blive fornyet efter 30 dage. Du skal derfor aktivt selv framelde pakken igen ved at sende en SMS med 3hours*stop, 10hours*stop eller 15hours*stop til 5010, alt efter hvilken pakke du har købt. Taletidspakken vil dog kun blive fornyet, hvis der er penge nok på taletidskontoen. Pakken vil forsøge at blive fornyet i 7 dage.
Købt som E-voucher: Køber du taletidspakken som en e-voucher hos en af vores forhandler vil taletidspakken være gyldig i 30 dage og bliver ikke automatisk fornyet. Har du allerede en taletidspakker og forsøger at indsætte en ny taletidspakke købt som e-voucher på din telefon, vil taletidspakkens værdi blive lavet om til almindelig taletid.

5. Priser ved forbrug udover taletidspakken
Ved opkald og øvrigt forbrug ud over pakken, vil du blive takseret i henhold til den prisprofil, som du har.
Ved opkald til udlandet udover de inkluderede timer og destinationer i pakken kan du se vores gældende priser her

Hvis ikke du tanker alm. taletid eller en ny taletidspakke efter gyldigheden er udløbet, er det ikke muligt for dig at fortage opkald og sende SMS. Du kan stadig modtage opkald og SMS så længe dit nummer er gyldigt. Gyldigheden af dit nummer er i overensstemmelse med vores regler for nummer udløb.

6. Alm. taletid og taletidspakke
Du kan sagtens benytte almindelig taletid samtidig med en taletidspakke og alle opkald og aktiviteter som ikke er omfattet af din taletidspakke vil blive trukket fra den almindelige taletid til vores normale priser i henhold til din prisprofil. Se priser her

Revideret 8. april 2014